17.4.16

Ένα live τρία ερωτήματα και μια απάντηση

Εξαιρετική η εμφάνιση των 2L8 την Παρασκευή το βράδυ στο six d.o.g.s., και σε σημεία συγκλονιστική. Με αποζημίωσε από την ημερήσια κούραση η οποία από το μεσημέρι και μετά ήταν ένας αγώνας δρόμου να προλάβω τα μουσικά events (είχε προηγηθεί κι άλλο ένα για το οποίο δεν θα γράψω εδώ, μια αναπάντεχη έκπληξη - πρόγευση για ότι θα ακολουθούσε στο τέλος) της μέρας. 
Έχοντας στα αυτιά μου τους ήχους από την προηγηθείσα συναυλία και υπό την επήρεια του ... πνευματικού μου, ο χρόνος για να φτάσω στο κέντρο εκμηδενίστηκε. 
Έφτασε η ώρα και το live ξεκινά. Πάνω στην σκηνή τα 6 μέλη του σχήματος αρχίζουν την αλληλεπίδραση με το post humanη οποία σαν βέλος διεισδύει και χτυπάει τα κέντρα του μυαλού και της καρδιάς μου ακαριαία. Ερώτημα πρώτο: πως ήξερε η αλληλεπίδραση ποιόν δρόμο θα πάρει να πάει να τα βρει? Σε ιδανικό mood συνεχίζουν να κεραυνοβολούν και να εντυπωσιάζουν με το πως ο αριθμός 6 έγινε 1 (και το αυτό)! Ερώτημα δεύτερο: γιατί κάποιες μπάντες μπορούν να είναι τόσο δεμένες? Θαυμάζοντας την ενέργεια που ανέδιδαν και μετέδιδαν έφτασα μεταξύ άλλων στο ερώτημα (τρίτο a.) που περιέχεται στο underwater και απάντησα ΝΑΙ χωρίς δεύτερη σκέψη. Ερώτημα τρίτο b.: γιατί απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη?  
Είχα καιρό να τους δω και ξέχασα πόσο συγκλονιστικοί μπορούν να γίνουν, κάτι που μου το θύμισαν με το balkan nigger, υπέροχοι η Βίκυ Γκριτζα και ο Κωστής Βοζίκης. Άλλο ένα highlight της βραδιάς ήταν και το Διάστημα όπου έγειρα πρόποση στο τέλος προς τιμήν της μπάντας. Αυτά εν ολίγοις και η απάντηση στα ερωτήματα είναι: συμβατότης!

Όλα καλά και το βράδυ έπεσα ξερή μ' ένα χαμόγελο καρφωμένο  στο πρόσωπο και τα μυαλό και καρδιά να ίπτανται  μες 'την συμβατότητα και τα δύο μεν σε διαφορετικούς δρόμους δε. Πωω ρε φίλε.. μπέρδεμα...


2 σχόλια:

Jim trox είπε...

απο τα πιο συγκλονιστικα προκρινω τα It's strange, but what isn’t strange και Fading

Jim trox είπε...

συγκλονιστικο=αληθεια που μπορει και αορατη