29.8.12

Happy 1st


Menehune

Πέρασε ένας γήινος χρόνος από την στιγμή που το as the fool told the thief έκανε την εμφάνιση του στο παγκόσμιο δίκτυο (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό διότι ο χρόνος είναι ψεύτικος). Ας είναι όμως. 
Αυτό το διάστημα με εξέπληξε. Άκουσα μουσικές πανέμορφες, γνώρισα αξιόλογους αλλά και αδιάφορους ανθρώπους, καυγάδισα με την vick, ένα παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα, μα πάνω απ' όλα το ιστολόγιο απέκτησε συνείδηση, αυτονομία, φτερά και σταμάτησε πια ν' ανήκει στους δημιουργούς του. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι το πιο μεγάλο κατόρθωμα.
Το as the fool told the thief έγινε ενός έτους και συνεχίζει ακάθεκτο.

Thief

Πριν από έναν χρόνο ξεκινήσαμε έτσι και μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε έναν χώρο απ' όπου εκπέμπονται έργα γνωστών αλλά και άγνωστων καλλιτεχνών που εκτιμάμε και που θεωρούμε ότι η δουλειά τους πρέπει να προβάλλεται.  Μέσα σ' αυτόν τον χρόνο γνώρισα και επικοινώνησα με, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, σημαντικούς ανθρώπους και καλλιτέχνες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Κάποιους τους θεωρώ και φίλους μου. Οι εμπειρίες και τα συναισθήματα  διαδέχονταν το ένα το άλλο και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος. 
Ευχαριστούμε τους αναγνώστες που επικοινώνησαν και επικοινωνούν με αυτό το μπλογκ αλλά και αυτούς που αλληλεπιδρούν και μέσω του Indieground Radio. Αφιερώνουμε τα ακόλουθα live σε όλους σας. Τα ξεχωρίσαμε μέσα απ' αυτήν την χρονιά.
fool

Ed Kuepper - Car Headlights


13 σχόλια:

AnD είπε...

Χρόνια πολλά παιδιά. Πάντα με μεράκι κι όρεξη!

fool είπε...

Ευχαριστούμε και αντευχόμαστε AnD, να 'σαι καλά.

lefti είπε...

Happy 1st παιδια!!! :):):)
Nα είστε καλά και πάντα να έχετε τέτοια όρεξη να μας ανοίγετε μονοπάτια και να μας ταξιδεύετε...:)

fool είπε...

Ευχαριστούμε lefti θα κάνουμε ότι μπορούμε έτσι κι αλλιώς ;)

Suicide Dots είπε...

Και 2nd και 3rd και βάλε!!!!
Να είστε καλά ατομάρες και καλή ραδιοφωνική σεζόν:)

fool είπε...

Ωωωωωωω ευχαριστούμε φίλτατε, καλό φθινόπωρο και καλή τύχη και σε σένα ξέρεις εσύ :)

lemonostiftis είπε...

Πάρα πολλές ευχές και από μένα και στο μπλογκ και (κυρίως ) στους μπλογκοκράτορες. Σορρυ για την αργοπορία, ελπίζω να μου κρατήσατε τούρτα!

fool είπε...

Τι μπαγιάτικη θα την φας; Μπααα καλύτερα κέρασμα όταν τα πούμε από κοντά, τι λες;. Ευχαριστούμε για τις ευχές και καλό φθινόπωρο.

lemonostiftis είπε...

Τόσο που καθυστέρησα, μόνο μπαγιάτικη μου αξίζει... Και μετά να πάμε να τα πούμε από κοντά, όπτε θέλετε συννενοούμαστε!
Καλό φθινόπωρο παίδες

Χρηστος Μ. είπε...

Μάλλον άργησα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ούτε τα δεύτερα ούτε τα τρίτα ούτε τα πολλοστά.Το «ιστολογείν» είναι από τις λίγες απολαύσεις της ζωής που θέλουν κόπο αλλά και αγάπη.Έτσι πιστεύοντας ότι το «έχετε» πριν το γεννήσετε,σας εύχομαι να σας συγχαίρουμε και το 2020,λόγου χάρη...

fool είπε...

Ευχαριστούμε Χρήστο. 40 μέρες κρατάνε οι γιορτές...Χαχαχαχα. Σαν "παλιά καραβάνα" του μπλογκιν που είσαι, οφείλουμε να σε πιστέψουμε. Αλλά κάτι έχουμε καταλάβει κι εμείς σχετικά με τον κόπο και την αγάπη.
Καλό φθινόπωρο.

Ten Thousand Eyes είπε...

Γειά σας Thief και Fool... άργησα λιγάκι να πάρω χαμπάρι τα γενέθλια αυτού του καταπληκτικού blog που δημιουργήσατε με τόσο κέφι. Πραγματικά, ίσως οι λέξεις να είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματα που μου προκαλούν οι περισσότερες αναρτήσεις - και πόσο ανεπαρκής νοιώθω όταν δεν μπορώ να γράψω ένα σχόλιο σε όλες!!
Κάθε μια έχει το δικό της ρυθμό και είναι μια πόρτα σε διαφορετικό σύμπαν, όμως όλες μαζί κινούνται μαζί προς μια κατεύθυνση: τη χαρά της μουσικής, της λογοτεχνίας και της τέχνης του να ονειρεύεται κανείς με τα μάτια ανοιχτά, αλλά και τη χαρά του να συλλογάται κανείς ελεύθερα....
Όπως λέει και ο Thief "ο χρόνος είναι ψεύτικος", αλλά εύχομαι με... γήινους όρους Χρόνια Πολλά!!!

-The Psychopomp

fool είπε...

Ευχαριστούμε ψυχοπομπέ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι να υπήρχαν λιγότερες υποχρεώσεις και να ασχολούμασταν περισσότερο με το μπλογκ αναρτώντας περισσότερα σχετικά με βιβλία και τέχνη αλλά κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζουμε να καταφέρουμε περισσότερα και καλύτερα.
Ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας καλό φθινόπωρο και το δέκα χιλιάδες μάτια να παραμείνει ένα παράθυρο ανοιχτό στην μνήμη.