29.8.11

Χαιρετισμός
Stanczyk (Jester) by Jan Matejko

Χαιρετισμός 1


Είμαστε η vick (fool) και ο ioannis (thief). Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε ιδέες, φαεινές ή μη, που εκφράζονται  μέσα από τη σκέψη, το λόγο και την τέχνη σε κάθε έκφανσή τους. Ιδέες που θεωρούμε σημαντικές αφού αποτελούν το ακούσιο ή εκούσιο προσωπικό background διαμορφώνοντας έτσι τα ιδιωτικά μας σύμπαντα. Την μερίδα του λέοντος θα έχει η μουσική αφού είναι ζωτικής σημασίας για μας. Εδώ θα βρείτε και πολλά "παλιά"   επειδή οφείλουμε σε αυτά κάτι από τον εαυτό μας. 
Πιστεύουμε ότι μέσα από τις εμπειρίες και τις αλληλεπιδράσεις είναι που ωριμάζουμε και μεγαλώνουμε γι αυτό είμαστε αρνητές του χρόνου. Είμαστε αρχαίοι, παλιομοδίτες, ξεπερασμένοι, καινοτόμοι, μοντέρνοι, πρωτοποριακοί, κοινότυποι, φαντασιόπληκτοι, αφελείς, αιθεροβάμονες, ρεαλιστές και προσγειωμένοι δηλαδή όχι ΔΗΘΕΝ. Κρατάμε στα χέρια μας  θύρσους προσπαθώντας να σπάσουμε μ' αυτούς την βιτρίνα των προκαταλήψεων. 


vick
Χαιρετισμός 2


Κυρίες και κύριοι χαίρετε. Είμαστε μια μικρή ομάδα 2+2 ανθρώπων (?) (οι μικρές ομάδες είναι πιο ευέλικτες και πιο αποτελεσματικές) που σκοπό τους έχουν την διατάραξη της πραγματικότητας (?). Μέσo μας η μουσική (η συχνότητα της Γης αλλάζει με τους ρυθμούς της), αλλά δεν αποκλείουμε και άλλες μορφές έκφρασης.
Η πληροφορία είναι δύναμη, η γνώση είναι δύναμη.
Είμαστε όλοι φυλακισμένοι εδώ αλλά μόνο όσοι το γνωρίζουν αυτό έχουν την δυνατότητα να δραπετεύσουν.
Όπως λέει κι η μητέρα μου "βρες την κατάλληλη ενέργεια και καβάλησέ την".


ioannis
Παράγετε και Προάγετε Τέχνη.
Δημιουργήστε το Μέλλον.

3 σχόλια:

lemonostiftis είπε...

Καλωσορίζω στη μπλογκογειτονιά την παρέα με ευχές για μεγάλες αναρτήσεις.

"Ζηλεύω" τη συλλογικά μπλόγκ μιας και ανέκαθεν το συζητούσαμε να φτιάξουμε ένα μα ποτέ δε το καταφέραμε.

Δηλώνω αναγνώστης σας, μιας και απο παλιά πίστευα ότι η φωνή της Vick (την οποία "γνωρίζω" δικτυακά και εμπιστεύομαι) έπρεπε να βρει και δικό της χώρο πέρα από τις συζητήσεις κάτω από αναρτήσεις άλλων.

Καλή αρχή λοιπόν

lem.

υγ. Αν χρειαστείτε τίποτα, μη διστάσετε. Ξέρετε που "μένω".

vick είπε...

Ευχαριστούμε καλέ μας lemon, welcome :-)

ioannis είπε...

Ευχαριστούμε γείτονα